Prikaz 1–12 od 26 rezultata

100% Prirodni losion za zaštitu od UV zračenja

36.00KM sa PDV-om.
100% Prirodan UV losion za osjetljivu kožu – bez ozloglašenih hemijskih filtera, parabena, benzola i drugih štetnih sastojaka koji dokazano uzrokuju rak. Ulja badema i kokosa imaju urođen mehanizam zaštite od sunca! Pored biljnih ulja, zaštitu pruža i cink oksid – prirodni mineral koji preko 50 godina pruža najsigurniju i najučinkovitiju zaštitu od izuzetno štetnih UV zračenja. Sastav: Kokosovo ulje, Cink oksid, Menta, Pčelinji vosak, Bademovo ulje i Vitamin E. Količina: 200 ml Dostava na vašu adresu u roku 2 do 7 dana u zavisnosti od prijema narudžbe i mjesta dostave.

Krema protiv reume i gihta (Bhut Jolokia)

34.00KM sa PDV-om.
Krema za najljućom paprikom na svijetu: “Bhut Jolokia”, poznatija kao Ghost Pepper sa dodatkom zeolita k-96, kamfora i nane, direktno i efikasno ublažava bol izazvan reumom, artritisom i gihtom.  Količina preparata: 50ml. Dostava na vašu adresu u roku 2 do 8 dana u zavisnosti od prijema narudžbe i mjesta dostave.

Krema zdrava i čista koža (protiv psorijaze, ekcema i dermatitisa)

32.00KM sa PDV-om.
Kombinacija 6 najmoćnijih prirodnih anti-gljivičnih sastojka, sa dodatkom zeolita k-96, direktno uništava ćelije gljivica koje prouzrokuju psorijazu, akne, dermatitis, ekcem i ostala oboljenja kože. Sastav: kokosovo ulje, vosak, zeolit i et. ulja (crni orah, eukaliptus, timijan, smreka, čajevac i propolis).  Pakovanje: 50ml.  Dostava na vašu adresu u roku 2 do 8 dana u zavisnosti od prijema narudžbe i mjesta dostave.

Parazit STOP Formula

90.00KM sa PDV-om.
Kombinacija četiri najmoćnija prirodna anti-parazit sastojka: Klinčić, Crni Orah, Pelin i Zeolit K-96 u potpunosti čisti organizam od bakterija, parazita, gljivica i crvića u crijevima, jetri, limfi, krvi bubrezima, mozgu, plućima i mokraćnom traktu. Terapija traje ukupno 42 dana, suplement se pije svako jutro na gladno, sa tekućinom. Moguće nuspojave: glavobolja prvih 3 - 8 dana, kao rezultat odumiranja parazita. Pakovanje: 350gr. Dostava na vašu adresu u roku 2 do 8 dana u zavisnosti od prijema narudžbe i mjesta dostave.

Premium 100% Prirodni UV losion za osjetljivu kožu

44.00KM sa PDV-om.
100% Prirodan UV losion sa poboljšanom formulom za osjetljivu kožu – bez ozloglašenih hemijskih filtera, parabena, benzola i drugih štetnih sastojaka koji dokazano uzrokuju rak. Ulja badema i kokosa imaju urođen mehanizam zaštite od sunca! Pored biljnih ulja, zaštitu pruža i cink oksid – prirodni mineral koji preko 50 godina pruža najsigurniju i najučinkovitiju zaštitu od UV zračenja. Sastav: Kokosovo ulje, Cink, Beta karoten iz ulja mrkve, Ulje slatkog badema, Maslinovo ulje, Vitamin E, Tečni kolagen, Hijaluronska kiselina i Eterično ulje mente. Dostava na vašu adresu u roku 2 do 7 dana u zavisnosti od prijema narudžbe i mjesta dostave.

Selena – Zeolitne vaginalete

35.00KM sa PDV-om.
Kombinacija Zeolita K-96 i 17 moćnih, ljekovitih bljaka pomaže kod upala materice, jajovoda i jajnika, reguliše neregularnu menstruaciju, bijelo pranje i upalne procese. Efikasno umanjuje simptome menopauze i klimaksa. Sastav: Zeolit K-96, Neven, Čajevac, Kantarion, Gavez, Preslica, Hrast, Anđelika, Žalfija, Stolisnik, Divizma, Kupina, Crni orah, Ljutić, Cr. djetelina, Mrtva kopriva, Bijeli luk, Lj. paprika i Kor. štavlja. Doziranje: Uzimajte po jednu vaginaletu, svaki drugi dan. Dostava na vašu adresu u roku 2 do 8 dana u zavisnosti od prijema narudžbe i mjesta dostave.

Tinktura Kronova Bolest

39.00KM sa PDV-om.
Tinktura sa 13. moćnih ljekovitih biljaka koje dokazano, pozitivno djeluju na kronovu bolest. Ovaj preparat, spremljen je po recepturi instituta Vinis. Zaustavlja bolne grčeve i normalizuju funkcije probavnog sistema. Zaustavlja rijetku stolicu i gubitak težine. Sastav: Žalfija, Kleka, Neven, Rujevina, Štavelj, List Dunje, Kantarion, Ruzmarin, Hajdučica, Kora Hrasta, Kim, Nana i Kora Vrbe. Količina: 100ml. Dostava na vašu adresu u roku 2 do 8 dana u zavisnosti od prijema narudžbe i mjesta dostave.

Tinktura Potpuno Uništenje Gljivica

34.00KM sa PDV-om.
Tinktura sa najsnažnijim prirodnim anti-mikoticima koja dokazano, uništava gljivice. Ovaj preparat, spremljen je po recepturi instituta Vinis. Najefikasniji anti-gljivični preparat koji u potpunosti rješava problem gljivica. Pogodan za vanjsku i unutrašnju upotrebu. Sastav: Pravi, divlji (crni) orah, divlji origano i eterična ulja. Dostava na vašu adresu u roku 2 do 8 dana u zavisnosti od prijema narudžbe i mjesta dostave.

Tinktura Prirodni Eliksir Za Nadutost

32.00KM sa PDV-om.
Tinktura od 5. moćnih ljekovitih biljaka koje normalizuju funkciju probavnog sistema, eliminišu gasove, podrigivanje i spriječavaju neprijatno nadimanje stomaka. Sadržaj: Miloduh (Isop), Matičnjak, Divlji origano (Vulgaris), Kim, Anis. Količina: 50ml. Dostava na vašu adresu u roku 2 do 8 dana u zavisnosti od prijema narudžbe i mjesta dostave.

Tinktura Prirodno Rješenje Za Ciste

33.00KM sa PDV-om.
Tinktura sa 4. moćna ljekovita sastojka koja dokazano, pozitivno djeluju na probleme sa cistama. Ovaj preparat, spremljen po recepturi instituta Vinis. Reguliše nivo estrogena i ostalih hormona. smanjuje i u potpunosti uklanja ciste, reguliše menstrualni ciklus i količinu krvarenja. Olakšava posljedice menopauze. Sastav: Crni orah, ehinacea, bor (mineral) i helizirani cink. Dostava na vašu adresu u roku 2 do 8 dana u zavisnosti od prijema narudžbe i mjesta dostave.

Tinktura za čišćenje pluća

32.00KM sa PDV-om.
Tinktura sa 12. moćnih ljekovitih biljaka koje dokazano, pozitivno djeluju na pluća. Ovaj preparat, spremljen po recepturi instituta Vinis, odličan je za pušače koji žele da povrate normalnu funkciju pluća. Sadržaj: Lavanda, nana, oman, valerijana, timijan, sladić. podbjel, divlja trešnja, crna kafa, bijeli sljez, komorač i očajnica. Količina: 50ml. Dostava na vašu adresu u roku 2 do 8 dana u zavisnosti od prijema narudžbe i mjesta dostave.

Tinktura Za Čistu Krv

32.00KM sa PDV-om.
Tinktura sa 15. moćnih, ljekovitih biljaka koje dokazano pročišćavaju krv i limfni sistem, uklanjaju štetne materije i pojačavaju protok u arterijama i venama. Ovaj preparat, spremljen po recepturi instituta Vinis, odličan je za pušače koji žele da povrate normalnu funkciju pluća. Sadržaj: Grčko sjeme, Živa trava, Gorki pelin, Virak, Islandski lišaj, Modrocvetac, Hajdučica, Zove cvijet, Korjen Koprive, Glog, Kleka, Anđelika, Imela, Gavez. Količina: 50ml. Dostava na vašu adresu u roku 2 do 8 dana u zavisnosti od prijema narudžbe i mjesta dostave.