Prikaz 1–12 od 34 rezultata

Napredna Pretraga

Gel od divljeg kestena

29.00KM sa PDV-om.
Rješite se teških i umornih nogu na prirodan način. Gel od divljeg kestena i crvenog lišća vinove loze je prirodni preparat na potpuno biljnoj bazi koji trenutačno eliminiše osećaj umornih i otečenih nogu!

Gel od kestena za proširene vene

38.00KM sa PDV-om.
Svi naši korisnici koji su koristili prije ovog proizvoda, neki od aktuelnih proizvoda za proširene vene, koje viđate na reklamama, rekli su da je naš kesten gel bolji!
Riješite se proširenih vena i grčeva brzo i na prirodan način. Bein-O-San gel po recepturi Dr. Schaumanna je prirodni preparat na potpuno biljnoj bazi pojačan flavoanoidima i saponin-escinom koji svojim sastavom jačaju stjenke vena i na taj način spriječavaju pucanje, krhkost i propusnost kapilara te djeluju dubinski i izvlače upalne procese unutarnjih vena. Korištenjem ovog proizvoda riješiti ćete se grčeva, svraba i nervoze u nogama.

Gel od puža

55.00KM sa PDV-om.
Puž gel pročišćava i pomlađuje kožu, ublažava akne i ožiljke, djeluje kod pigmentacijskih mrlja, strija, povreda i opekotina. Zbog specifičnosti svog sastava pravi balans između suhe i masne kože.

Krema protiv reume i gihta (Bhut Jolokia)

34.00KM sa PDV-om.
Krema za najljućom paprikom na svijetu: “Bhut Jolokia”, poznatija kao Ghost Pepper sa dodatkom zeolita k-96, kamfora i nane, direktno i efikasno ublažava bol izazvan reumom, artritisom i gihtom.  Količina preparata: 50ml. Dostava na vašu adresu u roku 2 do 8 dana u zavisnosti od prijema narudžbe i mjesta dostave.

Krema Tigrova Trava

36.00KM sa PDV-om.

Dr. Schaumnann's krema od tigrove trave

Dr. Schaumann's pojačana formula kolagena dodatkom ulja sjemenki grožđa jača elastične kožne opne i tako daje vlagu koži te se kao takva može koristiti kod bora i strija.
Sadrži aktivnu tvar madekasoid koja u koži pospješuje stvaranje novih kolagenih vlakana. Istodobno se omogućava da enzimi koji se stvaraju u tijelu ponovo razgrade nova vlakna.
Zbog svog sastava koristi se i kod težih kožnih oboljenja kao što su dermatitis, psorijaza, ekcemi, infekcije, iritacije kože i alergije.

Krema zdrava i čista koža (protiv psorijaze, ekcema i dermatitisa)

32.00KM sa PDV-om.
Kombinacija 6 najmoćnijih prirodnih anti-gljivičnih sastojka, sa dodatkom zeolita k-96, direktno uništava ćelije gljivica koje prouzrokuju psorijazu, akne, dermatitis, ekcem i ostala oboljenja kože. Sastav: kokosovo ulje, vosak, zeolit i et. ulja (crni orah, eukaliptus, timijan, smreka, čajevac i propolis).  Pakovanje: 50ml.  Dostava na vašu adresu u roku 2 do 8 dana u zavisnosti od prijema narudžbe i mjesta dostave.

Ljekovito Ulje Čajevca

25.00KM sa PDV-om.
Ulje čajevca je dragocjeno eterično ulje cijeđeno iz listova australijanskog cvijeta „Melaleuca alternifolia“. Ulje čajevca je autohtona biljka koja uspijeva samo u močvarnom području rijeke „Northern Rivers” u Novom Južnom Velsu, djelimično i na plantažama.

Mast od mrmota

55.00KM sa PDV-om.
Imate istrošenu hrskavicu u koljenima, osteoporozu ili artritis? Umor ili bolove u mišićima i zglobovima? Otekline oko zglobova ili giht? Mast od svisca (mrmota) je preparat koji Vam može pomoći! Mast je specifična po svom sastavu i kao takva ne djeluje samo trenutno, već ima sposobnost regeneracije i spriječavanja širenja oboljenja. Zbog toga je našla primjenu kod svih vrsta mišićnih i zglobnih oboljenja. 

Mast od Nevena

39.00KM sa PDV-om.
Dobro provjereni proizvod vrhunske kvalitete koji je potreban svakom domaćinstvu! Nevenova mast ima izrazito blagotvorno djelovanje na našu kožu, a može se koristiti za njegu svih tipova kože.

Medvjeđi balzam

30.00KM sa PDV-om.
Napetost u vratu, ramenima, mišićima ili u nekom drugom dijelu tijela je nešto sa čim se većina ljudi različite životne dobi susreće u modernom svijetu. Nepravilno držanje tijela duži vremenski period dovodi do toga da se mišići naprežu, oslobađaju mliječne kiseline i stvaraju bol. Ukoliko se bavite sportom i desi Vam se sportska povreda? Riješenje za navedene probleme nalazi se u vidu medvjeđeg balzama koji zbog svog sastava upravo djeluje da Vas u vrlo kratkom vremenskom periodu riješi napetosti i bolova.

Medvjeđi balzam – Intensiv

39.00KM sa PDV-om.
Riješite se bola trenutno sa medvjeđim balzamom intensiv pripravljen od strane Dr. Schaumannsa. Balzam djeluje trenutno protiv bola, opušta mišiće, otklanja napetost i pospješuje cirkulaciju.

Mrmot Gel

39.00KM sa PDV-om.
Mrmot gel sadrži 3% masti mrmota, eterično ulje iz planinskog bora i kumarina. Izuzetno dobro djeluje kod artritisa, gihta, reume, umora u nogama, problema vezanih za koštano-zglobna i mišićna oboljenja.