Prikaži sve 3 rezultate

Napredna Pretraga

Krema protiv reume i gihta (Bhut Jolokia)

34.00KM sa PDV-om.
Krema za najljućom paprikom na svijetu: “Bhut Jolokia”, poznatija kao Ghost Pepper sa dodatkom zeolita k-96, kamfora i nane, direktno i efikasno ublažava bol izazvan reumom, artritisom i gihtom.  Količina preparata: 50ml. Dostava na vašu adresu u roku 2 do 8 dana u zavisnosti od prijema narudžbe i mjesta dostave.

Krema Tigrova Trava

36.00KM sa PDV-om.

Dr. Schaumnann's krema od tigrove trave

Dr. Schaumann's pojačana formula kolagena dodatkom ulja sjemenki grožđa jača elastične kožne opne i tako daje vlagu koži te se kao takva može koristiti kod bora i strija.
Sadrži aktivnu tvar madekasoid koja u koži pospješuje stvaranje novih kolagenih vlakana. Istodobno se omogućava da enzimi koji se stvaraju u tijelu ponovo razgrade nova vlakna.
Zbog svog sastava koristi se i kod težih kožnih oboljenja kao što su dermatitis, psorijaza, ekcemi, infekcije, iritacije kože i alergije.

Krema zdrava i čista koža (protiv psorijaze, ekcema i dermatitisa)

32.00KM sa PDV-om.
Kombinacija 6 najmoćnijih prirodnih anti-gljivičnih sastojka, sa dodatkom zeolita k-96, direktno uništava ćelije gljivica koje prouzrokuju psorijazu, akne, dermatitis, ekcem i ostala oboljenja kože. Sastav: kokosovo ulje, vosak, zeolit i et. ulja (crni orah, eukaliptus, timijan, smreka, čajevac i propolis).  Pakovanje: 50ml.  Dostava na vašu adresu u roku 2 do 8 dana u zavisnosti od prijema narudžbe i mjesta dostave.