Prikaži sve 6 rezultate

Napredna Pretraga

Gel od divljeg kestena

29.00KM sa PDV-om.
Rješite se teških i umornih nogu na prirodan način. Gel od divljeg kestena i crvenog lišća vinove loze je prirodni preparat na potpuno biljnoj bazi koji trenutačno eliminiše osećaj umornih i otečenih nogu!

Gel od kestena za proširene vene

38.00KM sa PDV-om.
Svi naši korisnici koji su koristili prije ovog proizvoda, neki od aktuelnih proizvoda za proširene vene, koje viđate na reklamama, rekli su da je naš kesten gel bolji!
Riješite se proširenih vena i grčeva brzo i na prirodan način. Bein-O-San gel po recepturi Dr. Schaumanna je prirodni preparat na potpuno biljnoj bazi pojačan flavoanoidima i saponin-escinom koji svojim sastavom jačaju stjenke vena i na taj način spriječavaju pucanje, krhkost i propusnost kapilara te djeluju dubinski i izvlače upalne procese unutarnjih vena. Korištenjem ovog proizvoda riješiti ćete se grčeva, svraba i nervoze u nogama.

Gel od puža

55.00KM sa PDV-om.
Puž gel pročišćava i pomlađuje kožu, ublažava akne i ožiljke, djeluje kod pigmentacijskih mrlja, strija, povreda i opekotina. Zbog specifičnosti svog sastava pravi balans između suhe i masne kože.

Mrmot Gel

39.00KM sa PDV-om.
Mrmot gel sadrži 3% masti mrmota, eterično ulje iz planinskog bora i kumarina. Izuzetno dobro djeluje kod artritisa, gihta, reume, umora u nogama, problema vezanih za koštano-zglobna i mišićna oboljenja.

Švedski Gel

24.00KM sa PDV-om.
Mješavina švedskih ljekovitih biljaka po staroj tradicionalnoj recepturi! Efikasan preparat koji se koristi za tretiranje koštano-zglobnih oboljenja, upala u mišićima i pomaganja kod istrošene hrskavice.

Vražja Kandža

39.00KM sa PDV-om.
Za reumatske upalne procese u vratnoj, torakalnoj, lumbalnoj kičmi i artritis rješenje se nalazi u vražjoj kandži koja se vijekovima upotrebljava za ublažavanje reumatskih upala.