Prikaži sve 6 rezultate

Napredna Pretraga

Gel od divljeg kestena

29.00KM sa PDV-om.
Rješite se teških i umornih nogu na prirodan način. Gel od divljeg kestena i crvenog lišća vinove loze je prirodni preparat na potpuno biljnoj bazi koji trenutačno eliminiše osećaj umornih i otečenih nogu!

Gel od puža

55.00KM sa PDV-om.
Puž gel pročišćava i pomlađuje kožu, ublažava akne i ožiljke, djeluje kod pigmentacijskih mrlja, strija, povreda i opekotina. Zbog specifičnosti svog sastava pravi balans između suhe i masne kože.

Krema protiv reume i gihta (Bhut Jolokia)

34.00KM sa PDV-om.
Krema za najljućom paprikom na svijetu: “Bhut Jolokia”, poznatija kao Ghost Pepper sa dodatkom zeolita k-96, kamfora i nane, direktno i efikasno ublažava bol izazvan reumom, artritisom i gihtom.  Količina preparata: 50ml. Dostava na vašu adresu u roku 2 do 8 dana u zavisnosti od prijema narudžbe i mjesta dostave.

Mast od mrmota

55.00KM sa PDV-om.
Imate istrošenu hrskavicu u koljenima, osteoporozu ili artritis? Umor ili bolove u mišićima i zglobovima? Otekline oko zglobova ili giht? Mast od svisca (mrmota) je preparat koji Vam može pomoći! Mast je specifična po svom sastavu i kao takva ne djeluje samo trenutno, već ima sposobnost regeneracije i spriječavanja širenja oboljenja. Zbog toga je našla primjenu kod svih vrsta mišićnih i zglobnih oboljenja. 

Mast od Nevena

39.00KM sa PDV-om.
Dobro provjereni proizvod vrhunske kvalitete koji je potreban svakom domaćinstvu! Nevenova mast ima izrazito blagotvorno djelovanje na našu kožu, a može se koristiti za njegu svih tipova kože.

Mrmot Gel

39.00KM sa PDV-om.
Mrmot gel sadrži 3% masti mrmota, eterično ulje iz planinskog bora i kumarina. Izuzetno dobro djeluje kod artritisa, gihta, reume, umora u nogama, problema vezanih za koštano-zglobna i mišićna oboljenja.